עבור לתוכן

יורגוט1

משתמשים רשומים
  • הודעות פעילות

    299
  • הצטרפות

  • ביקר לאחרונה

  • נקודות

    80 [ שלח נקודות ]

מוניטין

10 Nice

אודות יורגוט1

  • דרגה
    משתמש רשום

מבקרים אחרונים

הצגת המבקרים בפרופילך מנוטרלת, ולא ניתן לראות מי ביקר לאחרונה בפרופיל שלך.

  1. יורגוט1

    פרסום اغنية عشاق الطعن 2015 روعة

    מי הספים יגנוב הוא רשם שהקישור לא תקין וסידרתי את זה
  2. יורגוט1

    דיון התאהבתי בעבריינית

    צרפתי תודה
  3. אתמול הייתי ביומולדת של חבר היתה שם אחתחמודה בהתחלה לא שמתי עליה מי יודע מה עד שהחבר שלהיומולדת אמר משהו כמו איזה באסה שעוד קבוצה של יומולדת דפקה לנו תמרפסת ( ישבנו בבר בפנים) קיצר הילדה החמודה הזאת ישר אמרה מה אתה מתבאס עכשיו אני הולכת לצעוק עליהם חח היא חמודה בטירוף נדלקתי עליה היתם צריכים לראות מה עשתה להם שמה קיצר דיברנו קצת וזה והיא ממשפחה של עברינים משכונה ידועה בעיר שלנו .. אין לי בעיה לחטוף מכות מאח שלה או משהו אבל לא רוצה להדקר חס וחלילה או משהו לא יודע חחח
  4. יורגוט1

    פרסום מתכון מדריך להכין ציפס

    תודה חברה
  5. בוקר טאב ווואלה אני המשחק עובד לי לאט במחשב אחד ניסיתי להוריד דרייבר בוסטר ולעדכן דרייברים לא עזר.... זה לא בגלל המחשב כי המחשב סבבה לגמרי... וזה גם לא סתם איטי שאני אומר זה בגלל המחשב... זה איטי בקטע שהעכבר זז בקטעים כאלה כלום לא הולך חלק איטי בקטע שממש אי אפשר לשחק אני מתקשה לכוון את העכבר על השחקן רק בשביל להתחבר.... היה לי את זה פעם בכמה מחשבים ואז עדכנתי דרייברים וזה הסתדר... אבל הפעם הורדתי דרייבר בוסטר ווואלה לא עזר... מה עוד אפשר לעשות??? ווינדוס 10!
  6. יורגוט1

    דיון מי יקח גביע מדינה ?!

    בני סכנין
  7. מדריך להכנת ציפס ביתי לוקחים תפוח אדמה וחותכים אותו להמון מלבנים. לוקחים סיר (רצוי גדול) וממלאים אותו בשמן קנולה מזוכך (שעומד בטמפרטורות גבוהות) שמים פול גז ומחכים שהוא ירתח ברגע שהוא רותח (יודעים לפי זה שכשאתה מכניס מלבן של ציפס אחד אתה שומע תססס כזה וניצוצות) שופכים את כל התפוחי אדמה שחתכת בבום (כן יעוף עליכם שמן רותח זה שורף לשניה ועובר) עכשיו נותנים לו איזה 2 דקות על פול גז שיתרכך קצת לאחר מכן נותנים לו להבשל מבפנים טוב טוב אז מוריידם לחצי גז ל10 דקות. אחר כך שמים פול גז שוב על מנת שיצא קריספי מחכים עד שרואים שהוא נהיה צהוב. ולא סתם צהוב מחכים ממש ממש ממש לפני שהוא הופך לשרוף ככה יוצא ממש קריספי. חשוב לציין שאם אתם לא רוצים שהציפס סתם יהיה רך ומעוך וידבק לצצדים לאורך כל התהליך צריך לערב מידי פעם והחליף בין הציפסים שבתחתית הסיר לבין אלה שלמעלה. (ממלאים שמן כמה שצריך שהתפוחי אדמה יהיו מכוסים לגמרי) לבסוף רצוי לשים מיונז מבית HEINZ עם ערבוב של קטשופ מתוצרת HEINZ בתאבון תשתדלו כמה שפחות לשים מלח אם אתם אוכלים בתדירות גבוהה (כמוני כל יום נגיד)
  8. יורגוט1

    פרסום dabke binak abdallah - 18+

    תודה יש מעט מילים גסות וכל מיני דברים שלא לילדים
  9. יורגוט1

    dabke binak abdallah - 18+

    לא לפתוח מי שלא 18
  10. יורגוט1

    פרסום dabke binak abdallah - 18+

    לא לפתוח מי שלא 18
  11. יורגוט1

    פרסום nashid

  12. יורגוט1

    גיוס נשים ליחידות קרביות

    במקום שיבזבזו חיילים על טבחים וכאלה אפשר לשים שמה את הבנות... חבל שהיום יש הרבה חיילות
  • הודעות בפורומים

  • אשכולות בפורום

  • משתמשים רשומים

  • המשתמש החדש ביותר

×