דווח פורסם ב-10 באפריל אני משחק באמיו עושה קצת קרבות שסיימתי אז הלכתי לקנות חיים ולא שמתי לב לכמות שיקויי החיים שהיו לי ותראו את הכמות טוב שתיהיה לכולם שנה טוב לכולם ♥ שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
דווח פורסם ב-11 באפריל משתמש יקר, אשכול זה הועבר מפורום תמונות הגולשים אל פורום חוויות מהמשחק כיוון שנמצא כפורום מתאים יותר לנושא האשכול, גלישה נעימה. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
דווח פורסם ב-11 באפריל לא מתאים לפורום זה, זה פורום עבור תמונה שלך אישית לא של שחקן או משהו מהמשחק, מועבר לחויות מהמשחק. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
דווח פורסם ב-12 באפריל שנה טובה גם לך גם לי יוצא שאני קונה לא ושם לב כמה חחח שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
דווח פורסם ב-14 באפריל זה כאילו מופיע ככה בתיק שלך? חחח מוזר בחיים לא קרה לי שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
דווח פורסם שבת בשעה 16:17 לפני 4 שעות Adir אמר: זה כאילו מופיע ככה בתיק שלך? חחח מוזר בחיים לא קרה לי אני חושב שהוא התכוון שהוא קנה המון שיקויים. לנושא: תע''ה 1 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים