משתמש היכל התהילה Adir 2,561 פורסם 2018 באפריל 1 משתמש היכל התהילה Share פורסם 2018 באפריל 1 עלות שינוי כינוי בפורום וטופס תגובה ראשית - חובה לקרוא את החוקים לפני הגבה באשכול לחוקים, לחצו כאן! העלות לשינוי כינוי היא טבעת+הכל, כל בעל דרגה יכול לבקש לשנות את הכינוי שלו. ישנו לכם את הכינוי בפורום רק לאחר שתשלמו את הטבעת לאחראי שיטפל לכם בבקשה. ניתן לשנות את הכינוי כל שבועיים ומעלה. חשוב לדעת- השינוי אינו חינם למשתמש VIP כאשר אתם רוצים לשנות את הכינוי שלכם, יש להגיב לפי הטופס הבא: *בקשת שינוי הכינוי הוא אך ורק לפורום ולא למשחק* ציטוט הכינוי הנוכחי שלי: הכינוי החדש: השם שלי במשחק שדרכו אשלם: כמה פעמים שיניתי כינוי כבר: מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: האם נבדק שהכינוי איננו תפוס: עלות שחרור כינוי בפורום וטופס תגובה עלות שחרור הכינוי הוא 60 או 40 קרדיטים (מס עליכם). במידה והכינוי שאתם רוצים לשחרר עונה על התנאים שצוינו באשכול בלחיצה כאן, יש לשלוח ל ForumNews את ה40 או 60 קרדיטים. לאחר ששלחתם את הקרדיטים, אתם צריכים להגיב באשכול הזה עם הטופס הבא: ציטוט השם שממנו שלחתי לך קרדיטים: אני רוצה את הכינוי: הקישור לפרופיל שלו בפורום: אני רוצה שתחלפו לי את השם שלי בפורום שהוא: אני מתחייב שבדקתי שהשם החדש ניתן לשחרור לפי התנאים שרשמתם ואני מודע שהכנוי הישן שלי ימחק אין להגיב באשכול ללא טופס, תגובה ללא טופס לא תטופל! לשאלות/הערות, יש לפנות אל אחד המנהל הראשי בפרטי, פרופיל: Nadav בברכה, צוות אמיו ישראל. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Ang 954 פורסם 2018 במאי 6 Share פורסם 2018 במאי 6 הכינוי הנוכחי שלי:Eitanvak1הכינוי החדש:SatlaGodהשם שלי במשחק שדרכו אשלם:ncasknכמה פעמים שיניתי כינוי כבר:0מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: לא שיניתי ^^האם נבדק שהכינוי איננו תפוס כע ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
משתמש היכל התהילה Adir 2,561 פורסם 2018 במאי 6 מחבר משתמש היכל התהילה Share פורסם 2018 במאי 6 לפני 3 שעות SatlaGod אמר: הכינוי הנוכחי שלי:Eitanvak1הכינוי החדש:SatlaGodהשם שלי במשחק שדרכו אשלם:ncasknכמה פעמים שיניתי כינוי כבר:0מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: לא שיניתי ^^האם נבדק שהכינוי איננו תפוס כע תתחדש ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Kosta 19 פורסם 2018 במאי 6 Share פורסם 2018 במאי 6 הכינוי הנוכחי שלי: MrKostaהכינוי החדש: Kostaהשם שלי במשחק שדרכו אשלם: JayCutlerכמה פעמים שיניתי כינוי כבר: 0 מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: Xהאם נבדק שהכינוי איננו תפוס: YES ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
lids 1,346 פורסם 2018 במאי 6 Share פורסם 2018 במאי 6 לפני 21 דקות Kosta אמר: הכינוי הנוכחי שלי: MrKostaהכינוי החדש: Kostaהשם שלי במשחק שדרכו אשלם: JayCutlerכמה פעמים שיניתי כינוי כבר: 0 מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: Xהאם נבדק שהכינוי איננו תפוס: YES תתחדש ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
WildDeath 11 פורסם 2018 באוגוסט 11 Share פורסם 2018 באוגוסט 11 לפני ב-1.4.2018 at 20:21 Adir אמר: הכינוי הנוכחי שלי: WildDeathהכינוי החדש: Deluxeהשם שלי במשחק שדרכו אשלם: Deluxeכמה פעמים שיניתי כינוי כבר: 2מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: לפני שנה+האם נבדק שהכינוי איננו תפוס: כן.. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
משתמש היכל התהילה Adir 2,561 פורסם 2018 באוגוסט 11 מחבר משתמש היכל התהילה Share פורסם 2018 באוגוסט 11 לפני כעת WildDeath אמר: הניק שאתה ביקשת תפוס: https://forum.muonline.co.il/profile/4098-deluxe/ אתה כן יכול לשחרר אותו, פרטים באשכול. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
iOfek 69 פורסם 2018 בספטמבר 4 Share פורסם 2018 בספטמבר 4 הכינוי הנוכחי שלי: BullSh1Tהכינוי החדש: Dlimkהשם שלי במשחק שדרכו אשלם: Dlimkכמה פעמים שיניתי כינוי כבר: 1מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: לא זוכר לפני כמה חודשיםהאם נבדק שהכינוי איננו תפוס: כן הוא לא תפוס ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
משתמש היכל התהילה Adir 2,561 פורסם 2018 בספטמבר 5 מחבר משתמש היכל התהילה Share פורסם 2018 בספטמבר 5 לפני ב-4.9.2018 at 16:07 BullSh1T אמר: הכינוי הנוכחי שלי: BullSh1Tהכינוי החדש: Dlimkהשם שלי במשחק שדרכו אשלם: Dlimkכמה פעמים שיניתי כינוי כבר: 1מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: לא זוכר לפני כמה חודשיםהאם נבדק שהכינוי איננו תפוס: כן הוא לא תפוס תתחדש אופק ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
DarkLord 92 פורסם 2018 בספטמבר 27 Share פורסם 2018 בספטמבר 27 הכינוי הנוכחי שלי: דיק המדליקהכינוי החדש: DarkLordהשם שלי במשחק שדרכו אשלם: DarkLordכמה פעמים שיניתי כינוי כבר: לעולם לא שיניתי.מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: לעולם לא.האם נבדק שהכינוי איננו תפוס: כן , הוא פתח את המשתמש ב2008 ליום אחד - ולא נכנס אליו מעולם. https://forum.muonline.co.il/profile/4807-darklord/ זה הקישור ^. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.
שים לב: התגובה שלך תצטרך אישור מנהל לפני שהיא תוצג.