מנהל ראשי וGM Nadav 1,027 פורסם ב-13 בינואר מנהל ראשי וGM Share פורסם ב-13 בינואר לפני 44 דקות ItsHasui אמר: הכינוי הנוכחי שלי:iTsHasui הכינוי החדש:C0LDPLAY השם שלי במשחק שדרכו אשלם:Sappy כמה פעמים שיניתי כינוי כבר:x מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי:x האם נבדק שהכינוי איננו תפוס:כן. טופל לפני 19 שעות DeKeL אמר: הכינוי הנוכחי שלי: DeKeL הכינוי החדש: Danger\TheDanger השם שלי במשחק שדרכו אשלם: Danger כמה פעמים שיניתי כינוי כבר: 0 פעמים מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: אף פעם האם נבדק שהכינוי איננו תפוס: לא יודע איך לבדוק מצטער.. מחכה שתיכנס להביא לי טבעת ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
מנהל ראשי וGM Nadav 1,027 פורסם ב-16 בינואר מנהל ראשי וGM Share פורסם ב-16 בינואר לפני ב-12.1.2021 at 18:49 DeKeL אמר: הכינוי הנוכחי שלי: DeKeL הכינוי החדש: Danger\TheDanger השם שלי במשחק שדרכו אשלם: Danger כמה פעמים שיניתי כינוי כבר: 0 פעמים מתי בפעם האחרונה שיניתי כינוי: אף פעם האם נבדק שהכינוי איננו תפוס: לא יודע איך לבדוק מצטער.. טופל ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.
שים לב: התגובה שלך תצטרך אישור מנהל לפני שהיא תוצג.