עבור לתוכן

2 תגובות באשכול זה

image.thumb.png.ed43dba12221ec2f7e15414bc6f48991.pngimage.thumb.png.1b55c45b682a4d940e95b5aa0912d099.png

    •  חבילה ספגטי אסם
    • 1 בצל גדול, חתוך לרצועות דקות
    • 1 פלפל חריף
    • 2 שיני שום קצוצות
    • 300 גרם פרגית
    • 200 גרם כבד עוף
    • 2 כפיות כורכום
    • 1/2 כפית כמון
    • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
    • מלח ופלפל שחור
    • 3 כפות שמן זית
    • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

הכנה (30 דקות)

  •  

    1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
    2. מטגנים שום ובצל בשמן זית, מוסיפים פלפל חריף, תבלינים, מלח ופלפל לפי הטעם.
    3. מוסיפים את הפרגיות והכבדים למחבת.
    4. מטגנים עד להשחמה, כ- 12 דקות

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

תודה על השיתוף לליטה, אני כמובן אנסה את זה עם המתכון שלי לטופו בטעם כבד. (כי אני צמחונית)

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו


  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

    אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.

  • הודעות בפורומים

  • אשכולות בפורום

  • משתמשים רשומים

  • המשתמש החדש ביותר

×