עבור לתוכן
SadBoy

פרסום מתכון
גולש הונגרי קל וטעים

4 תגובות באשכול זה

גולש הונגרי קל וטעים

גולש הונגרי קל להכנה בבישול ביתי ואיטי בתוספת תערובת פלפלים פיקנטית ותפוחי אדמה - ארוחה טעימה לכל המשפחה בחורף בסיר אחד
×××ש ××× ××¨× ×§× ×××¢××
מצרכים למתכון (5 מנות/יחידות, 393 גרם למנה\יחידה)
בצל - יחידה גדולה (322 גרם), קצוץ.
שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל), לטיגון.
כתף בקר - 800 גרם, צלי כתף (בשר לבישול ארוך).
שום - 3 שיניים, כתושות.
פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם), חתוך לקוביות.
פלפל אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (93 גרם), חתוך לקוביות.
פלפל ירוק חריף - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (14 גרם), חתוך לקוביות.
מלח - כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פפריקה מתוקה - כף גדושה, לפי הטעם.
פפריקה חריפה - כפית שטוחה, לפי הטעם.
זרעי קימל - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם), לפי הטעם.
תפוח אדמה - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (507 גרם), חתוכים לקוביות.
קימל טחון - כפית אחת, לפי הטעם.
עלי דפנה - 3 יחידות, לפי הטעם.
5 מנות/יחידות: תלוי בגודל המנה.
אופן הכנת המתכון
1. לחמם את השמן בסיר ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
2. להוסיף את קוביות הבשר (ניתן להשתמש בכל בשר לבישול ארוך שאוהבים כמו צלעות או צוואר), ולהמשיך לטגן היטב משני הצדדים.
3. להוסיף את השום, הפלפלים והתבלינים.
4. להוסיף מים עד לכיסוי הבשר בסיר, להוריד את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל למשך כשעה.
5. לאחר כשעה להוסיף את תפוחי אדמה ולהמשיך לבשל עוד כשעה וחצי-שעתיים עד לריכוך הבשר (אם יש צורך אז להוסיף עוד מים).
6. מתקבל גולש הונגרי טעים ומחמם את הלב.
7. בתיאבון (:

שתף אשכול


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו


  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

    אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.

  • הודעות בפורומים

  • אשכולות בפורום

  • משתמשים רשומים

  • המשתמש החדש ביותר

×