dolev1 82 פורסם 2020 בדצמבר 15 Share פורסם 2020 בדצמבר 15 שלום לכולם אני יודע שעשיתי פעם את הסקר הזה אבל עכשיו אוטוטו יש חיסונים בישראל אז חשבתי לשאול עוד פעם באם אתם תעשו את החיסון נגד הקורונה והפעם יש לי גם עוד שאלה האם אתם עושים חיסון לשפעת ? הסקר אנונימי למי שלא מעוניין ששמו ייחשף ומי שמעוניין יכול גם להגיב שימו לב שעל מנת להשפיע בסקר אתם חייבים לענות על 2 הסקרים שיהיה לכולנו דיון מהנה ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hell 298 פורסם 2020 בדצמבר 15 Share פורסם 2020 בדצמבר 15 לא מתחסן ולא עושה חיסון נגד שפעת מאמין שהגוף שלי יסתגל לשני המחלות ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Soul 432 פורסם 2020 בדצמבר 15 Share פורסם 2020 בדצמבר 15 לא זה ולא זה ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
dolev1 82 פורסם 2020 בדצמבר 15 מחבר Share פורסם 2020 בדצמבר 15 האמת מפתיע אותי לראות את התוצאות חיסון לקורונה במלא זה חיסון חדש זה משהו שבאמת אני יכול להבין אבל חיסון שפעת זה משהו שכבר יש אותו הרבה זמן אבל כל אחד הדעה והחלטה שלו ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.