AsI 10 פורסם ב-12 בינואר Share פורסם ב-12 בינואר שלום אתם מבינים את הבעיה לפי הכותרת קראתי תגובות של אנשים שאמרו להוריד סט וכו' ניסתי זה לא עוזר מה שמוזר שזה התחיל מיום ראשון שהתחלתי לאמן עם שתי יוזרים עם הקוסם שלי קוסם אחר לפני שבוע עשיתי אותו דבר עם ביקי ואלפית וזה לא קרה אלה רק פעם אחת העניין הוא שכול פעם הדמות המאמנת זאת היא שמתנתקת הקוסם שמאמן והאלפית שמקבלת אימון מהביקי הם באותו משתמש והביקי שמאמן את האלפית והוקסם שמקבל אימון מהקוסם שלי הם באותו משתמש הניתוקים קוראים בדמות שמאמנת זה התחיל ביום שבת אני מציין שאני עושה את האפק במהלך היום שאני בעבודה ככה שאין עומס על האינטרנט בבקשה עזרתכם תודה ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
C0LDPLAY 46 פורסם ב-13 בינואר Share פורסם ב-13 בינואר אהלן,לפי דעתי זה רק האינטרנט אחרי שבדקת את הסט והכל, בדרך כלל זה סט עתיק אמור להיות. בכל מקרה, השחקן התוקף אמור לקבל דיסי בגלל שזה כביכול "דחיסה". השחקן שתוקף עולה במערכת ומקבל דיסי כנראה. תנסה לכבות ראוטר ולהדליק,למחוק את ה%Temp% כל מה שעושה כובד על האינטרנט הפנימי. כי ברגע שאתה הולך ומשאיר אפקיי משהו קופץ באינטרנט, יכול להיות גולשים לך בו? אם לא הסתדר תשלח לי הודעה בפרטי או תצטט אותי כאן. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
AsI 10 פורסם ב-13 בינואר מחבר Share פורסם ב-13 בינואר תודה רבה אני אבדוק ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
C0LDPLAY 46 פורסם ב-14 בינואר Share פורסם ב-14 בינואר תעדכן במידה והסתדר. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.