CoronaIL 775 פורסם ב-13 בינואר Share פורסם ב-13 בינואר מצא את החנות! בפעילות זו אבחר חנות מתמונה מהמשחק. עליכם לנחש על איזו חנות אני חושב. להלן התמונה: פרס לזוכה: 35 נקודות בפורום. חוקים: 1. יש לנחש בכל תגובה חנות אחת בלבד. 2. אסור לערוך את התגובה. 3. ניתן לנחש רק פעם אחת בלבד - אין הזדמנות שנייה. 4. כל חוקי הפורום חלים גם כאן. בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Cruel 110 פורסם ב-13 בינואר Share פורסם ב-13 בינואר מוכר דיאל פול = 6 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
CoronaIL 775 פורסם ב-13 בינואר מחבר Share פורסם ב-13 בינואר לפני 2 שעות dolev1 אמר: נדירים=מכתב לפני 1 שעה eilay אמר: ק>אלף+ניק לפני 1 שעה Cruel אמר: מוכר דיאל פול = 6 יכולים לנחש שוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
dolev1 143 פורסם ב-13 בינואר Share פורסם ב-13 בינואר מ<אותי כולל הכל שווה 22 נקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
eilay 36 פורסם ב-13 בינואר Share פורסם ב-13 בינואר מ>שחקנים כוללים=מכתב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Cruel 110 פורסם ב-13 בינואר Share פורסם ב-13 בינואר קונה פה = כסף = ביט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Creep 20 פורסם ב-13 בינואר Share פורסם ב-13 בינואר מ<אותי פול בהכל🤣 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
CoronaIL 775 פורסם ב-13 בינואר מחבר Share פורסם ב-13 בינואר לפני 28 דקות dolev1 אמר: מ<אותי כולל הכל שווה 22 נקי לפני 24 דקות eilay אמר: מ>שחקנים כוללים=מכתב לפני 21 דקות Cruel אמר: קונה פה = כסף = ביט לפני 11 דקות Creep אמר: מ<אותי פול בהכל🤣 יכולים לנחש שוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות