תגובה פופולרית Eliad 330 פורסם ב-23 בינואר תגובה פופולרית Share פורסם ב-23 בינואר שבוע טוב קהילת אמיו ישראל בחודשים האחרונים אנו חווים תקיפות סייבר על שרתי המשחק של אמיו ישראל אני כבר המון זמן סביב הנושא הזה מאחורי הקלעים והיום החלטתי לספק שקיפות מלאה מולכם כדי שתבינו מה עומד לקראת, לפני כן אני אסביר קצת כבר מעל לארבעה חודשים שאנו חווים תקיפות רציניות על שרתי המשחק, האתר והפורום של אמיו ישראל, ביצענו כל שדרוג שניתן לשרתים ולאבטחתם אך התקיפות גברו ולא פסקו, לי ולאיתי היו מספר פגישות בנושא והוחלט בחודש האחרון ליצור שיתוף פעולה יחד עם יחידת להב 433 (יחידת הסייבר של משטרת ישראל), החלטנו לשתף אותם בנתונים של התוקפים, בשבועות האחרונים הצלחנו למצוא התנהגות קבועה וטווח מסויים של אייפים שתקפו את השרת משם בעזרת מספר עזרים הצלחנו לעשות Traceback ולהגיע למספר כתובות אייפי של אנשים אליהם משויכים התקיפות. בשבוע הקרוב כל החומרים שאספנו על אותם האנשים מועברים למשטרה ונפתח בהמשך בהליך משפטי מול כל אחד ואחד מהאנשים שחושבים שאין חוק ומערכת משפט במדינה הזו. באותה הפעימה אני מודיע חד משמעית שמעכשיו כל תקיפה לעבר שרתי המשחק של אמיו ישראל תצור שרשרת תגובות של חקירה מלאה והעברת הפרטים ישירות ליחידת להב 433 של משטרת ישראל ומשם להליך משפטי מול כל אחד שחושב שהוא יכול להרוס מפעל חיים של מעל 10 שנים ולהרוס לשחקנים ואנשים שאכפת להם מהקהילה הזו. חשוב לי גם להגיד תודה לצוות אמיו ישראל על העקביות והעזרה שהם סיפקו לי לאורך כל הדרך, וכמובן לכם - השחקנים שבסופו של דבר נפגעו מכל הנושא אני חושב שאתם כבר יודעים שיש דברים שמטופלים גם אם לא משתפים אתכם אך מעתה ואילך אדאג לשתף אתכם בכל צעד שניתן לשתף כמובן. המשך שבוע נפלא, אליעד. 25 10 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות