תגובה פופולרית Nadav פורסם 2021 בינואר 28 תגובה פופולרית שתף פורסם 2021 בינואר 28 אז לאחרונה אני מקבל הרבה דיווחים שהם בין אדם לאחר - ואין צורך לטיפול בהם לכן אני רוצה לעשות הבהרה קצרה לגבי פונקצייה מעולה של הפורום - הפונקצייה המדוברת היא פונקצייה "העדפות התעלמות" והיא נותנת לכל אחד אפשרות לחסום מבן אדם מסויים את הדברים הבאים: אופציה לחסום הודעות מאותו בן אדם אופציה לחסום הודעות פרטיות/בפרופיל מאותו בן אדם אופציה לחסום תיוגים מאותו בן אדם אופציה לחסום את החתימה של אותו בן אדם (בלי אפשרות להסתכל עליה - היא תהיה ריקה) ואופציה לחסום את אותו בן אדם בצאט ולא לראות את ההודעות שלו. הרבה תלונות שאנחנו מקבלים הם תלונות על כך ש "ביקשתי שלא תגיב לי בפרופיל" "ביקשתי שלא תשלח לי הודעות בפרטי יותר" וכו. לכן אני מציין את האפשרות הזאת ומבהיר אותה כדי שתוכלו לטפל בזה גם בעצמכם הרבה אנשים לא מודעים אליה ולא משתמשים בה. יש משתמשים מסויימים שאי אפשר לחסום - כגון כל הצוות שנדרש על מנת לתת לכם תשובות לדוגמא - מנהלי פורום - שיש להם אתגרים גיאמים - שמטפלים לכם באשכולות מפקחי פורום - שמטפלים בכל הענייני משמעת של הפורום (וכמובן כל מי שמעליהם) כל אלה תפקידים שהם דרושים ואין אפשרות לחסום אותם - במידה ותרצו להתלונן עליהם תוכלו לפנות לאחראים שלהם בלבד עם כל ההוכחות וזה יטופל בהתאם. נשמע מעולה - איך עושים את זה? יש לכם את כל התמונות כאן 6 1 3 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובות מומלצות