Symbol 907 פורסם ב-8 בפברואר Share פורסם ב-8 בפברואר מהי הסדרה שהכי אהובה עליכם כיום? אני כרגע צופה באנימה יותר ^^ אבל אני חושב שכרגע אני הכי אוהב וואן פיס ומתחתייה נשים את ג'וג'וטסו קאיזן ^^ מה איתכם? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Montefiore 1,052 פורסם ב-8 בפברואר Share פורסם ב-8 בפברואר התחלתי אנימה חדשה לפני שבועיים בערך די התלהבתי ממנה אז נראלי שהיא הכי אהובה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Symbol 907 פורסם ב-8 בפברואר מחבר Share פורסם ב-8 בפברואר לפני כעת Montefiore אמר: התחלתי אנימה חדשה לפני שבועיים בערך די התלהבתי ממנה אז נראלי שהיא הכי אהובה? חחחח כן אבל אתה צריך לרשום את שמה ^^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Montefiore 1,052 פורסם ב-8 בפברואר Share פורסם ב-8 בפברואר לפני כעת Symbol אמר: חחחח כן אבל אתה צריך לרשום את שמה ^^ Boku no pico קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Shaulbd9 15 פורסם ב-9 בפברואר Share פורסם ב-9 בפברואר לופן סדרה חדשה בנטפליקס מעולה 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Ang 991 פורסם ב-10 בפברואר Share פורסם ב-10 בפברואר ויקינגים וואן פיס נארוטו רכבת הקרח יש עוד הרבה אבל אלא אצלי בTOP קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות