Arch 13 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר אהלן חזרתי לבקר אחרי שנה שלא שיחקתי , הורדתי מחדש את האמיו והתקנתי כאשר אני לוחץ בלאנצר Start Game זה לא פותח שום דבר והלאנצר לא מבצע עדכון (כתוב Didnt Update ) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
C0LDPLAY 59 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר אהלן חבר,תנסה לכבות אנטי וירוס יש קבצים מסויימים שזה מוחק תבדוק בבקשה שיש לך את הקבצים הנ"ל main.exe /Absolute.dll / play.exe במידה ותראה שאין לך אותם בתיקייה, אתה צריך לכבות אנטי וירוס או יש אפשרות להכנס לרשימת הווירוסים תמצא את הקובץ שנמחק ותשחזר אותו. או שתכבה את האנטי וירוס תתקין את המשחק מחדש ותכנס. תעדכן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
lids 1,415 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר לפני 2 שעות Arch אמר: אהלן חזרתי לבקר אחרי שנה שלא שיחקתי , הורדתי מחדש את האמיו והתקנתי כאשר אני לוחץ בלאנצר Start Game זה לא פותח שום דבר והלאנצר לא מבצע עדכון (כתוב Didnt Update ) אתה יכול להפעיל את המשחק גם אם לא סיים לבצע עדכון אתה פשוט יכול ללחוץ פעם שניה על הפעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
lids 1,415 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר אני נועלת את האשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות