TheAngel 166 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר כותרת, חשוב לי לציין שאביחי מאז שהתחברתי למשחק לא מפסיק לעזור לי להתקדם אם זה בתרומות או בעסקאות שהוא בעצמו מפסיד בידיעה אתה בן אדם טוב אחי @Sheriff 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Scroll 1,121 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר תתחדש ,אין על אביחי 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Sheriff 265 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר (נערך) אח שלי היקר אנחנו לא כזה מכירים חוץ מי זה שאני יודע שאתה גיאם לשעבר... אבל בזמן האחרון התחברנו דיברו וראיתי כמה אתה מתייאש מהמסחר פה... ונהינו קרובים מדברים על הכל אז רציתי שיהיה לך טוב ואז סוף סוף יש לך שחקן כלל הכל אחי מברוק לך תתחיל קרבות חח בהצלחה 👍 נערך ב-22 בפברואר על-ידי Sheriff 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Shaulbd9 15 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר אין על אביחי תמיד אוהב לעזור תתחדש אחשלי 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Symbol 907 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר כל הכבוד אביחי! מזל טוב יאח סוף סוף מכרת אותם והש 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Avi 784 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר תתחדש אלמוג וכל הכבוד אביחי! 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Lonely 65 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר תתחדשו 😉 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
CoronaIL 786 פורסם ב-22 בפברואר Share פורסם ב-22 בפברואר תתחדש! ברוך שובך, אביחי בהחלט תורם ועוזר המון אבל בפועל הוא נוב 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
eliBU 89 פורסם ב-23 בפברואר Share פורסם ב-23 בפברואר תתחדש אחי כל הכבוד לשריף ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Av 370 פורסם ב-23 בפברואר Share פורסם ב-23 בפברואר תהיה בטוח שהפסדת בעיסקה, אך תתחדש. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.