Charly 1,725 פורסם ב-1 באפריל Share פורסם ב-1 באפריל (נערך) עריכה: מה לעזאזאל חח רשמתי אשכול שלם וזה פשוט מחק לי הכל כשפרסמתי ם_ם כותב מחדש ........ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - טוב אז זה בעיה שקרתה לי היום בפעם הראשונה, יש סרטונים מסוימים ביוטיוב ( לא כולם ) שלא עובדים לי, וכשאני מנסה להפעיל אותם זה רושם לי ''הסרטון לא זמין'', אשמח לעזרה ממי שמבין בזה ויכול לעזור, תודה לכולם מראש! מצרף סרטונים שבהם יש לי את השגיאה (כמובן שאלו לא כל הסרטונים) + מצרף בסוף האשכול תמונה של איך השגיאה נראית תמונה של השגיאה: נערך ב-1 באפריל על-ידי Charly קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Charly 1,725 פורסם ב-2 באפריל מחבר Share פורסם ב-2 באפריל UP - עזרה בבקשההההההה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Charly 1,725 פורסם ב-2 באפריל מחבר Share פורסם ב-2 באפריל UP עדיין רלוונטי אשמח לעזרה (הערה: הסרטון הראשון עכשיו עובד לי, לא עשיתי כלום שגרם לזה..) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
eliBU 167 פורסם ב-2 באפריל Share פורסם ב-2 באפריל תנסה להפעיל מחדש את המחשב או להרשם ליוטיוב בשם אחר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Charly 1,725 פורסם ביום רביעי בשעה 17:01 מחבר Share פורסם ביום רביעי בשעה 17:01 לפני ב-3.4.2021 at 02:25 eliBU אמר: תנסה להפעיל מחדש את המחשב או להרשם ליוטיוב בשם אחר ניסיתי ולא עבד, עכשיו זה סודר (הפתרון - לא לעשות כלום חחחחח) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
eliBU 167 פורסם ביום רביעי בשעה 17:13 Share פורסם ביום רביעי בשעה 17:13 לפני 11 דקות Charly אמר: ניסיתי ולא עבד, עכשיו זה סודר (הפתרון - לא לעשות כלום חחחחח) אלוף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
CoronaIL 911 פורסם ביום חמישי בשעה 22:13 Share פורסם ביום חמישי בשעה 22:13 מבין שסודר, ננעל. 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות