Hunk 11 פורסם ביום רביעי בשעה 13:13 Share פורסם ביום רביעי בשעה 13:13 עשיתי בקשה לשינוי ניק עם הנקודות בפורום לפני כמה ימים רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Ang 1,047 פורסם ביום רביעי בשעה 13:51 Share פורסם ביום רביעי בשעה 13:51 היי חבר, לאחר שקנית בקשה לשינוי ניק עם הנקודות בפורום, אתה הולך לפריטים שלך בחנות הנקודות שכביכול "קנית" אותם ומממש אותם. אחרי שאתה לוחץ על "הפריטים שלי" אתה רואה את כל מה שקנית מחנות הנקודות. לדוגמה אצלי: ואז אתה לוחץ על "פדה" ויש לך אפשרות [אם אני זוכר נכון מהפעם הקודמת ששיניתי ככה ניק], לרשום את הניק שאתה רוצה לשנות אליו וזה משנה לך אותו אוטומטית. 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hunk 11 פורסם ביום רביעי בשעה 13:58 מחבר Share פורסם ביום רביעי בשעה 13:58 כן עשיתי את זה פעמיים זה נשאר בפריטים שלי משום מה חשבתי שאולי צריך שמנהל יאשר את זה ידנית או משהו ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
סגן מנהל ראשי KOF 514 פורסם ביום רביעי בשעה 14:47 סגן מנהל ראשי Share פורסם ביום רביעי בשעה 14:47 עליך לפדות את המוצר ולבחור לעצמך את הכינוי. מופיע לי כי עדיין לא פדית אותו. במידה וכבר ניסית לפדות אותו בעבר אך לא הצלחת כפי שטענת כאן - נסה שוב. המשך יום נעים. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hunk 11 פורסם ביום רביעי בשעה 14:53 מחבר Share פורסם ביום רביעי בשעה 14:53 לפני 5 דקות KOF אמר: עליך לפדות את המוצר ולבחור לעצמך את הכינוי. מופיע לי כי עדיין לא פדית אותו. במידה וכבר ניסית לפדות אותו בעבר אך לא הצלחת כפי שטענת כאן - נסה שוב. המשך יום נעים. ניסיתי שוב עכשיו אני לוחץ פדה בוחר ניק לוחץ אישור זה טוען את הדף מחדש והפריט פשוט נשאר ברשימה ולא משנה לי את הניק ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
סגן מנהל ראשי KOF 514 פורסם ביום רביעי בשעה 15:41 סגן מנהל ראשי Share פורסם ביום רביעי בשעה 15:41 לפני 48 דקות Hunk אמר: ניסיתי שוב עכשיו אני לוחץ פדה בוחר ניק לוחץ אישור זה טוען את הדף מחדש והפריט פשוט נשאר ברשימה ולא משנה לי את הניק שלח לי בפרטי מה השם אותו אתה רוצה ואני אפדה לך את הפריט. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
סגן מנהל ראשי KOF 514 פורסם ביום רביעי בשעה 16:19 סגן מנהל ראשי Share פורסם ביום רביעי בשעה 16:19 אתה לא מצליח לשנות את הכינוי שלך לכינוי אותו אתה רוצה מהסיבה הפשוטה כי הכינוי Raw כבר תפוס. ולכן אתה לא מצליח לפדות את המוצר. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hunk 11 פורסם ביום רביעי בשעה 16:23 מחבר Share פורסם ביום רביעי בשעה 16:23 אהה וואלה ניסיתי לחפש לא מצאתי ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.
שים לב: התגובה שלך תצטרך אישור מנהל לפני שהיא תוצג.