aharoniyovel פורסם ב-8 בינואר מחבר שתף פורסם ב-8 בינואר (נערך) שבת חחחח @Flash ויש לי וונדוס 10 @lids נערך ב-8 בינואר על-ידי aharoniyovel ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
lids פורסם ב-9 בינואר שתף פורסם ב-9 בינואר לפני 9 שעות aharoniyovel אמר: שבת חחחח @Flash ויש לי וונדוס 10 @lids שים לב בבקשה שלמישהו יש פתרון לנושא: V לפני ב-7.1.2022 at 15:05 Flash אמר: הפתרון הנכון זה שהוא ישלח לי גישה מרחוק ואסדר לו.. אני מנסה ליצור איתו קשר והוא לא עונה לי .. @aharoniyovel ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אושר מיילי פורסם ב-10 בינואר שתף פורסם ב-10 בינואר שלום אתם WIFI דרך טלפון או של בית ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
aharoniyovel פורסם ב-10 בינואר מחבר שתף פורסם ב-10 בינואר בית @אושר מיילי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אושר מיילי פורסם ב-10 בינואר שתף פורסם ב-10 בינואר לפני 2 שעות aharoniyovel אמר: בית @אושר מיילי ריסטוט ספק שלך סלקום נראה בעיות אולי תחלף פנטנר הכי טוב תנסה פנה @Admin ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.