ראש צוות המשחק תגובה פופולרית Judge פורסם ב-30 באפריל ראש צוות המשחק תגובה פופולרית שתף פורסם ב-30 באפריל ערב טוב ושבוע מבורך קהילה יקרה, ראשית אנו מתנצלים על ביטול הסייג השבוע. אנו נקיים סייג חוזר ביום שלישי בשעה 21:00 כרגיל כל נושא זמינות בטיפול הדוק של הצוות הטכני מסביב לשעון, חשוב להדגיש כי מדובר בשני תקלות שונות שפקדו אותנו בו זמנית וכן יש הודעות שונות וזמנים שונים בהם השרתים אינם זמינים. כמובן שלא שחכנו את פיצוי הואיפי שרכשתם וכולכם תקבלו חזרה את כל הימים במקביל כל האיוונטים האתגרים וההנחות מפסח יימשכו. אמיו ישראל כאן כדי להשאר, מקרים כאלה כבר היו והמשכנו הלאה גם חשוב לי להגיד שאני מבין את התסכול שלכם, כאשר מגיעות תקופות יותר קשות כמו זו כיף לראות את הקהילה נשארת מאוחדת ותומכת בצוות שכבר יותר מעשור דואג לפעילותה וימשיך לפעול למענה. שבוע מבורך לכולם. 11 1 3 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sheriff פורסם ב-30 באפריל שתף פורסם ב-30 באפריל היידה אליי תודה רבה על כל ההשקעה שלך ושל כל הצוות הגובהה כדי שהמשחק ימישיך כרגיל מקווה שיפסק כבר כל הבלאגן הזה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheBestHere פורסם ב-30 באפריל שתף פורסם ב-30 באפריל יודע שאתם עובדים מסביב לשעון אבל אבל לא הבנתי , שמתם כבר הגנות אלי ויש מזה תקלות או שלא שמתם הגנות וזה עדיין בטיפול ? @Judge ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ManGo פורסם ב-30 באפריל שתף פורסם ב-30 באפריל תודה רבה על הכל ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
JamesBond פורסם ב-30 באפריל שתף פורסם ב-30 באפריל אחלה עדכון, שבוע טוב ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
STARWAR פורסם ב-30 באפריל שתף פורסם ב-30 באפריל היי אלי תודה על העדכון אבל מה יש לדחות את הסייג לשלישי ? אין מה לקיים אותו עד שההפלות ייפסקו 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ראש צוות המשחק Judge פורסם ב-30 באפריל מחבר ראש צוות המשחק שתף פורסם ב-30 באפריל לפני 1 שעה TheBestHere אמר: יודע שאתם עובדים מסביב לשעון אבל אבל לא הבנתי , שמתם כבר הגנות אלי ויש מזה תקלות או שלא שמתם הגנות וזה עדיין בטיפול ? @Judge יש לנו צוות טכני שמטפל בכל הנושא הזה לפני 21 דקות STARWAR אמר: היי אלי תודה על העדכון אבל מה יש לדחות את הסייג לשלישי ? אין מה לקיים אותו עד שההפלות ייפסקו אני מאמין שיטופל עד הסייג 99% שהכל יעבוד חלק ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Premium Psychopat פורסם ב-1 במאי Premium שתף פורסם ב-1 במאי עדיף יום שני , שלישי יום הזכרון , רביעי עצמאות , חמישי עצמאות. 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Daniel פורסם ב-1 במאי שתף פורסם ב-1 במאי לפני 16 שעות Judge אמר: יש לנו צוות טכני שמטפל בכל הנושא הזה אני מאמין שיטופל עד הסייג 99% שהכל יעבוד חלק לא בקטע רע. אבל אני די בטוח שהיא אחוז הזה זה מה שיהיה בסוף 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
skyskysky פורסם ב-1 במאי שתף פורסם ב-1 במאי עדכון טוב תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.