הנסיך הפרסי פורסם ב-4 במאי שתף פורסם ב-4 במאי איך מטפלים בכל נושא האנטי וירוס איסט? זה לא הגיוני שאני צריך לכבות אותו בכל פעם שאני רוצה לשחק... הוספתי את תקיית המשחק לחריגים ועדיין לא עובד ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הנסיך הפרסי פורסם ב-5 במאי מחבר שתף פורסם ב-5 במאי אפילו מענה נורמלי אין פה... באמת השרת גוסס - לא יודע מה חשבתי לעצמי שרציתי לנסות לחזור >< ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Messi פורסם ב-5 במאי שתף פורסם ב-5 במאי לא יודע איך זה עכשיו אבל אין דרך שהמשחק יעבוד עם ESET (זה מטומטם ואפילו מאוד אני יודע). מה שתצטרך לעשות זה למחוק את הESET ולהישאר רק עם הWindows Firewall ושם להכניס את התיקייה לחריגים (מפגר , אני יודע). ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הנסיך הפרסי פורסם ב-6 במאי מחבר שתף פורסם ב-6 במאי כנראה משמיים אני לא צריך לחזור לפני 17 שעות Messi אמר: לא יודע איך זה עכשיו אבל אין דרך שהמשחק יעבוד עם ESET (זה מטומטם ואפילו מאוד אני יודע). מה שתצטרך לעשות זה למחוק את הESET ולהישאר רק עם הWindows Firewall ושם להכניס את התיקייה לחריגים (מפגר , אני יודע). ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rumplestiltskin פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי לי יש וזה עובד עם איסט צריך לעשות הרבה החרגות: צריך להחריג את התיקיה, וגם בתוך התיקיה את הקבצים: main.exe / play.exe / Absolute.dll / Launcher.exe בתוך תיקיית PS גם להחריג את הקובץ PSGG.64 וב- program files, בתיקיית PS Sistemas גם להחריג את PSGG.64 אם זה עדיין לא עובד, תוסיף להחרגות גם קבצי DLL כמו AutoClicker / LiveGuard / LiveGuard_Msg / LiveGuardClicker / MuIsrael / PS וגם Uninstal.exe נ.ב. באיסט יש גם החרגות לביצועים וגם החרגות לזיהויים - תחריג בשניהם בהצלחה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הנסיך הפרסי פורסם ב-9 במאי מחבר שתף פורסם ב-9 במאי לפני 21 שעות Rumplestiltskin אמר: לי יש וזה עובד עם איסט צריך לעשות הרבה החרגות: צריך להחריג את התיקיה, וגם בתוך התיקיה את הקבצים: main.exe / play.exe / Absolute.dll / Launcher.exe בתוך תיקיית PS גם להחריג את הקובץ PSGG.64 וב- program files, בתיקיית PS Sistemas גם להחריג את PSGG.64 אם זה עדיין לא עובד, תוסיף להחרגות גם קבצי DLL כמו AutoClicker / LiveGuard / LiveGuard_Msg / LiveGuardClicker / MuIsrael / PS וגם Uninstal.exe נ.ב. באיסט יש גם החרגות לביצועים וגם החרגות לזיהויים - תחריג בשניהם בהצלחה. במקום שהם יסדרו את זה אנחנו צריכים לעשות להם את כל העבודה למה באמיוים בעולם אני לא צריך לעשות דברים כאלו בכלל?? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BigShT פורסם ב-10 במאי שתף פורסם ב-10 במאי תשובה של ESET לבעיה. החרגתי כמו שרשמו והמשחק רץ לי חלק עם האנטי וירוס פתוח. בהצלחה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
orenking פורסם ביום רביעי בשעה 11:27 שתף פורסם ביום רביעי בשעה 11:27 חברים המשחק לא עובד לי, אפשר בבקשה עזרה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Ofek פורסם ביום רביעי בשעה 17:15 שתף פורסם ביום רביעי בשעה 17:15 לפני 5 שעות orenking אמר: חברים המשחק לא עובד לי, אפשר בבקשה עזרה? כרגע הוא לא עובד לאף אחד ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הנסיך הפרסי פורסם ביום רביעי בשעה 18:22 מחבר שתף פורסם ביום רביעי בשעה 18:22 לפני 1 שעה Ofek אמר: כרגע הוא לא עובד לאף אחד מה חדש ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.