מנהל בכיר & GM Naor פורסם ב-5 במאי מנהל בכיר & GM שתף פורסם ב-5 במאי בהצלחה דולב :) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Doctor פורסם ב-5 במאי שתף פורסם ב-5 במאי בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Messi פורסם ב-5 במאי שתף פורסם ב-5 במאי בהצלחה לכם ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ראש צוות המשחק Judge פורסם ב-5 במאי ראש צוות המשחק שתף פורסם ב-5 במאי בהצלחה אלופים תנו בראש ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cyber פורסם ב-5 במאי שתף פורסם ב-5 במאי (נערך) בהצלחה לכולם לא בקטע רע, לא מכיר את הבנאדם סה"כ אבל ABOU לא קצת טרול בפורום? אני שואל נטו כי אני יודע שהוא בחסומים אצלי ולא זוכר מה הוא עשה חחחחחחח, לא לשנוא אותי אם אני טועה נערך ב-5 במאי על-ידי Cyber 1 1 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Adam פורסם ב-5 במאי שתף פורסם ב-5 במאי לפני 5 דקות Cyber אמר: בהצלחה לכולם לא בקטע רע, לא מכיר את הבנאדם סה"כ אבל ABOU לא קצת טרול בפורום? אני שואל נטו כי אני יודע שהוא בחסומים אצלי ולא זוכר מה הוא עשה חחחחחחח, לא לשנוא אותי אם אני טועה אתה לא טועה 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ManGo פורסם ב-5 במאי שתף פורסם ב-5 במאי לא מבין איך דולב נשאר אחרי קטע כזה ואבו… בטוח שתגיע למנהל ראשי יא טרולר בשקל בהצלחה חברים 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sachi פורסם ב-5 במאי שתף פורסם ב-5 במאי יפה בהצלחה רבה חברה# חג שמח לכולם ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Symbol פורסם ב-6 במאי שתף פורסם ב-6 במאי מזל טוב בהצלחה בתפקיד מוזר שזה מנהל קטגוריה יאלופים קטן עליכם ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cyber פורסם ב-9 במאי שתף פורסם ב-9 במאי לפני ב-5.5.2022 at 14:25 Adam אמר: אתה לא טועה לפני ב-5.5.2022 at 14:54 ManGo אמר: לא מבין איך דולב נשאר אחרי קטע כזה ואבו… בטוח שתגיע למנהל ראשי יא טרולר בשקל בהצלחה חברים אז איך העלו אותו חחחחחחחח פעם דבר כזה לא היה קורה, טרול היה צריך להוכיח שהוא השתנה במשך שנים כדי שיעלו אותו 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובות מומלצות
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם תגובה עכשיו להירשם אחר כך. במידה ויש לך משתמש התחבר עכשיו כדי להגיב עם המשתמש שלך.