DK פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי מי הפקח סייג' שהכי השפיע לדעתכם לאורך השנים? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Air פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי לדעתי ישי כשהיה פקח סייג כיום גיאם ובר מנגו כיום ולא לשכוח את נאור האחראי פקחי משחק קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Adam פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי (נערך) לפני 19 דקות Air אמר: לדעתי ישי כשהיה פקח סייג כיום גיאם ובר מנגו כיום ולא לשכוח את נאור האחראי פקחי משחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישי? את מי תפס בר -סביר נאור? הרגת אותי מצחוק לדעתי הפקח עם הכי הרבה ידע היה אייל MadFire הבעיה שהוא לא תמיד היה רציני נ.ב : שכחתי את טל BkCombo+SkyWar נתי נערך ב-8 במאי על-ידי Adam קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Montefiore פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי לפני 55 דקות Adam אמר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח למה ככה אדם מה רע בלפרגן קצת לאנשים אני לא עוקב אחרי פעילויות של פקחי סיג אבל אני זוכר כמה מאז, Talנראלי גם , BkCombo, Vortex והכי גדול Scam!! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Black פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי אני....כי אני הייתי הראשון בתפקיד קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
skyskysky פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי חושבת מה כל אחד מי יהיה ב תבקידו קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Ang פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי MadFire Vortex SkyWar BkCombo DMX Caesar Xs1ter Scam קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hustle פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי היו הרבה האמת... בעיקר קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Premium Psychopat פורסם ב-8 במאי Premium שתף פורסם ב-8 במאי @YARINH הפקח הכי טוב , גם במציאות. 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
YARINH פורסם ב-8 במאי שתף פורסם ב-8 במאי לדעתי האישית בלבד: YARINH התפיסות מדברות בעד עצמם 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובות מומלצות