ראש צוות המשחק Judge פורסם ב-5 באוגוסט ראש צוות המשחק שתף פורסם ב-5 באוגוסט שבת שלום חברים יקרים בעקבות חורבן בית המקדש וההצבעות שלכם בסקר כמובן אנו נדחה את הסייג לשבוע הבא https://m.maariv.co.il/amp/jewishism/holidays/Article-935659 1 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
נתניהוK פורסם ב-5 באוגוסט שתף פורסם ב-5 באוגוסט שבת שקטה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Black פורסם ב-5 באוגוסט שתף פורסם ב-5 באוגוסט אני לא מבין בשביל מה לדחות משחקים לי אותה צדיקים פתאום עם הנבחרא קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
נתניהוK פורסם ב-5 באוגוסט שתף פורסם ב-5 באוגוסט לפני 7 דקות Black אמר: אני לא מבין בשביל מה לדחות משחקים לי אותה צדיקים פתאום עם הנבחרא חחחח ״כי זה לא מכבד״ , מי שישמע אנחנו הולכים לשלוותא 3 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Psychopat פורסם ב-5 באוגוסט שתף פורסם ב-5 באוגוסט כל הכבוד על ההתחשבות , אז הסייג בשלישי ? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
STARWAR פורסם ביום ראשון בשעה 14:08 שתף פורסם ביום ראשון בשעה 14:08 יש תאריך חדש לסייג.? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ראש צוות המשחק Judge פורסם ביום ראשון בשעה 14:10 מחבר ראש צוות המשחק שתף פורסם ביום ראשון בשעה 14:10 מוצש קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Black פורסם ביום ראשון בשעה 15:02 שתף פורסם ביום ראשון בשעה 15:02 לפני 51 דקות Judge אמר: מוצש מה מוצשש ?? אמרתם נדחה לא התבטל .. מה אתם עושים דברים לפי הנוחות שלכם ?? 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ravid_romy פורסם ביום ראשון בשעה 18:13 שתף פורסם ביום ראשון בשעה 18:13 לפני 3 שעות Black אמר: מה מוצשש ?? אמרתם נדחה לא התבטל .. מה אתם עושים דברים לפי הנוחות שלכם ?? Dude הם לא חייבים לך דבר. 2 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Black פורסם ביום שני בשעה 11:42 שתף פורסם ביום שני בשעה 11:42 לפני 17 שעות ravid_romy אמר: Dude הם לא חייבים לך דבר. מקווה בשבילךך שאתה צוחק כשאתה אומר את זהה כי אם לא המצב באמת קשה במוח קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובות מומלצות